ligting

Posted by erie | | Posted On Saturday, August 1, 2009 at 12:16 AM


gambar atas tu lampu and kipas untuk dining hall. tengok dinding tu masa belum cat lagi kesan dari wiring. yang bawah plak gambar lampu dengan kipas kat living hall. simple jer dah la. lam. downlight pakai yg petak. aku buat siling style L box. nampak moden sket. tu pun last minit tukar. nasib cina cornice tu tak buat keje lagi, kalau tak dia buat la yg ade skirting bagai tu hehe. inspirasi dari blogger lain. aku tengok umah dier cantik wat Lbox ni, so aku pun ambik la idea die. tapi harga dier sudah kire lain la hehe. ada tambah sket...