Posted by erie | | Posted On Tuesday, September 29, 2009 at 8:02 AM

Hi!!' Dah lama dah aku tak update blog ni. 2,3 bulan ni aku sibuk sikit .Dalam sibuk tu ada la sikit progress rumah aku. Anyway kali ni aku tak serta kan gambar . Next blog baru aku tunjuk kat korang gambar rumah aku. Mesti ramai tertunggu-tunggu apa progress seterusnya rumah aku ni. Banyak idea nak buat kat rumah ,sampai jadi pening kepala dibuat nye. Pas tu bajet banyak dah lari kat rumah ni. Bila la eric nak datang dapat jugak perabut,LCD free.Tak payah nak pening kepala nak design rumah aku ni.Pastu dapat makan secret recepi lagi. Hehe