Posted by erie | | Posted On Tuesday, November 24, 2009 at 10:55 PM





rak tv simple
LCD LG

2012 movie

Posted by erie | | Posted On Wednesday, November 18, 2009 at 8:07 AM




Alo geng aku masa ni tak boleh nak citer pasal rmh lagi, tunggu bajet. hehe... Buat sikit-sikit. Dah tgk citer 2012. Kalau rase nak citer yang byk speciel effect aku rase baik tengok. Aku biasala kalau tngk wayang kalau citer macam tu mesti aku punya badan beraksi sekali . hehe.macam benda terbang aku pun mengelak sekali.


Ok jugak citer tu , tak mengantuk. Orang ramai giler tgk citer tu. Aku kalau tgk wayang kene tgk citer aksi kalu tak aku bayar tiket free la jwbnya,wayang yang tgk aku.


Terkejut aku ,rupanye ramai nak tgk hari kiamat macam mane berlaku.Aku pergi pun sbb boring duk rumah takde apa nak buat.


Biasala kalau tgk cerita barat ni mesti ada benda tak logik. Mula-mula ok la. tapi bab yang mengelak rekahan dengan api gempa bumi tu memang tak logik. Boleh tak kene plk. Biasala hero mane blh mati.mcm mane pun mesti selamat punya.


Apa pun aku terhibur la tgk citer tu.


P! WiMax

Posted by erie | | Posted On Thursday, November 12, 2009 at 6:52 AM

Ok Ke pakai P1 W1 Max. Iklan gila2 sekarang ni. Aku pakai streamix skarang ni. Kalau ada geng2 yang boleh bagi cadangan.

Posted by erie | | Posted On Monday, November 9, 2009 at 6:19 AM

Hai. lama tak update, ingat nak update hari sabtu malam, tapi aku tengok bola negeri sembilan vs kelantan . Biasanye kalau team liga malaysia aku tak amik port sgt.Final punya fasal aku tengokla. Aku memang harapkan ada perubahan dalam permainan bolasepak kat Malaysia ni.
Malangnye permainan masih same tak ada perubahan. Masih lemah dalam kawalan bola,kelam kabut bila dapat bola, passing bola pun bagi kat sape-sape ntah
Sedih jugak aku tgk hala tuju bolasepak kita.Penonton pun tak dapat kawal emosi. Dah la permainan tak seberapa, penonton mcm tu pulak. Boleh lepas bw mercun kat dalam stadium. Macam takde kawalan daripada pihak berkuasa.
Aku teringin nak tgk pemain kita kreatif di padang, agresif dan bijak mengawal bola.Tak kelam kabut bila terima bola.Passing yang luar biasa, penyerang yang bijak jaringkan gol bukan main langgar je defend lawan. Itu lah bolasepak kita. Terima jer la.....

Posted by erie | | Posted On Thursday, November 5, 2009 at 4:22 AM

masa ni belum pasang roman blind lagi.
orang kedai langsir salah pasang.
Dia pasang langsir biasa jer....Nasib baik ok
tak de charge apa - apa




Posted by erie | | Posted On Tuesday, November 3, 2009 at 3:40 AM


sofa dengan carpet baru beli. Semua kaler brown

Posted by erie | | Posted On Monday, November 2, 2009 at 4:19 AM


kat bilik atas