wiring rumah

Posted by erie | | Posted On Thursday, October 8, 2009 at 7:54 AM






Rumah ni tak byk point . kat hall utama ada 3 point jer . So aku cari wireman nak tambah point. Banyak jugak aku tnya cotation. Terkejut aku ada yang minta sampai 5 ribu beb . Lagi mahal dari buat plaster siling. Lastly ada aku amik yang 2 ribu lebih jer. Aku tambah point air con kat hall bawah dengan master bed room. Bilik sendiri kene grand sikitla. bilik air semua aku pasang point heater,lagi aku tambah point telefon dengan tv hall atas dan bawah. pastu point lampu downlight semua bilik dengan plaster siling L Box. Ada la tambah point untuk 2 lampu dinding dengan kipas.




Comments:

There are 0 comments for wiring rumah

Post a Comment