2012 movie

Posted by erie | | Posted On Wednesday, November 18, 2009 at 8:07 AM




Alo geng aku masa ni tak boleh nak citer pasal rmh lagi, tunggu bajet. hehe... Buat sikit-sikit. Dah tgk citer 2012. Kalau rase nak citer yang byk speciel effect aku rase baik tengok. Aku biasala kalau tngk wayang kalau citer macam tu mesti aku punya badan beraksi sekali . hehe.macam benda terbang aku pun mengelak sekali.


Ok jugak citer tu , tak mengantuk. Orang ramai giler tgk citer tu. Aku kalau tgk wayang kene tgk citer aksi kalu tak aku bayar tiket free la jwbnya,wayang yang tgk aku.


Terkejut aku ,rupanye ramai nak tgk hari kiamat macam mane berlaku.Aku pergi pun sbb boring duk rumah takde apa nak buat.


Biasala kalau tgk cerita barat ni mesti ada benda tak logik. Mula-mula ok la. tapi bab yang mengelak rekahan dengan api gempa bumi tu memang tak logik. Boleh tak kene plk. Biasala hero mane blh mati.mcm mane pun mesti selamat punya.


Apa pun aku terhibur la tgk citer tu.


Comments:

There are 0 comments for 2012 movie

Post a Comment