Posted by erie | | Posted On Monday, November 9, 2009 at 6:19 AM

Hai. lama tak update, ingat nak update hari sabtu malam, tapi aku tengok bola negeri sembilan vs kelantan . Biasanye kalau team liga malaysia aku tak amik port sgt.Final punya fasal aku tengokla. Aku memang harapkan ada perubahan dalam permainan bolasepak kat Malaysia ni.
Malangnye permainan masih same tak ada perubahan. Masih lemah dalam kawalan bola,kelam kabut bila dapat bola, passing bola pun bagi kat sape-sape ntah
Sedih jugak aku tgk hala tuju bolasepak kita.Penonton pun tak dapat kawal emosi. Dah la permainan tak seberapa, penonton mcm tu pulak. Boleh lepas bw mercun kat dalam stadium. Macam takde kawalan daripada pihak berkuasa.
Aku teringin nak tgk pemain kita kreatif di padang, agresif dan bijak mengawal bola.Tak kelam kabut bila terima bola.Passing yang luar biasa, penyerang yang bijak jaringkan gol bukan main langgar je defend lawan. Itu lah bolasepak kita. Terima jer la.....

Comments:

There are 1 comments for

Post a Comment