Malaysia Win

Posted by erie | | Posted On Friday, December 18, 2009 at 7:24 AM

Akhirnya Malaysia berjaya menang pingat emas dalam masa 20 tahun. lama tu beb. dari umur aku 9 tahun sampai 2009 baru dapat emas. Syabas pada skuad Malaysia kali ni.
Kalau tgk first half, Malaysia macam kene buli dgn Vietnam jer. Kita dapat pegang bola kejap jer.aku 60% vietnam control. Malaysia taktikal macam taak jadi jer. First half memang aku tabik spring kat defend.Walau pun Vietnam control boleh katakan takde cubaan ke arah gol. Aku 1 jer peluang gol vietnam.
Second half aku kagum la dgn taktikal Malaysia .Byak sgt peluang nak dapat gol . Cuma barisan depan masih tumpul. masih tak dapat memanfaatkan peluang yang ada. Goalkeeper vietnam plk sengaja lambat2 permainan bila asyik kene attack dgn Malaysia. Gol Malaysia pun kesilapan defend Vietnam tertampan bola masuk gol sendiri hasil serangan bertali arus Malaysia.
Apapun banyak kelemahan dalam permainan bola kita. Harap2 la ni permulaan kearah yang lebih baik lagi. Apa pu n tahniah Malaysia

Comments:

There are 0 comments for Malaysia Win

Post a Comment