Lanskap

Posted by erie | | Posted On Thursday, January 28, 2010 at 7:26 AM

Lama tak update rmah aku. Ari ni aku nak tunjukkan halaman rmah yang baru tanam pokok hiasan. Kos untuk tnam pokok dengan carpet grass ni lebih kurang rm 1800. Aku amik syarikat Trusan Jaya yang tanamkan rumput dgn pokok. Aku rase memang company ni lah paling murah kart Kluang ni. Tempat lain ada rm 2500 sampai rm 3 ribu pun ada. Itu pun tanam rumput jer. pokok lain harga. Antara pokok yang di tanam Yuka,Podo,heliconia. Aku pun tak pasti ejaan betul ke tak. Orang lanskap tu sebut mcm tu ,so aku agak-agak jer.Ade la lagi 4 pokok renek, aku tak ingat nama pokok tu ,Pelik sgt bunyi nyer. Aku buat lanskap simple jer. Takut susah nak maintain. Ingat nak tambah pagola, kolam ikan ke. Tunggu bajet seterusnye

Comments:

There are 0 comments for Lanskap

Post a Comment