Tumbuhan Unik

Posted by erie | | Posted On Tuesday, January 26, 2010 at 7:07 AM

aku nak promote dgn produk stevia ni.Stevia ni pemanis semulajadi 0% kalori.So sape yang ada masalah gula dalam darah tinggi atau nak kurang gula dalam darah boleh try produk ni. Lagipun rakat MAlaysia antara paling ramai penghidap Diabetes .


Aku syorkan cubalah produk ni . 1 gram stevia sama dengan 2 sudu teh . Pastu takde kalori.Kalau dah takde kalori senangla nak kurus. Kepada peminat gula tu di sarankan tukarla pada stevia . Tak rugi pun. Yang penting dapat mencegah Diabetes.










Teh Dr Sweet
- Gabungan 6 herba
-0% kalori

Harga RM 28 /15 uncang









Sure Via
- Daun Stevia yang telah di ekstrak seperti gula
- Guna Sure Via untuk membuat makanan dan minuman
- 0% kalori


Harga RM16/50 sachet

Murah jer sebab tgh promosi.

Yang Nak Try Blh Contact
BifPRO
Mr. Mohd Syukri Hj Idris
5, Jalan 1/14, Tmn Sri Kluang, Kluang Johor
012-3869394 / 07-7771077

Mr. Mohd Amzari
0126714662
Email: salldeshoppe@gmail.com
amzary1@yahoo.com

Comments:

There are 0 comments for Tumbuhan Unik

Post a Comment