Grill

Posted by erie | | Posted On Saturday, July 11, 2009 at 5:48 AM







Benda pertama yang aku buat kat rumah ni ialah pasang grill. takut jugak kalau tak pasang nanti ada orang ambik wayar elektrik. Tak pasal-pasal tambah kos wiring pulak.

Aku pasang grill biasa jer, simple. Simple pun banyak jugak duit hangus pasang grill jer.Maklumla rumah corner lot ni banyak tingkap dengan pintu kene pasang.Sliding door je dah tigaKira-kira 5 ribu lebih jugakla untuk grill jer.Masa tu besi tengah melambung . Nak tak nak buat je la. .Mula-mula nak pasang grill wraught iron,fikir-fikir balik tak jadi la.. Kalau tengok gambar tu grill takde bunga.Aku tak minat grill berbunga ni. Cuma kat pintu je ade bunga sikit.Warna grill pun semua sama warna brown. Puas hati la dengan apek yang buat grill aku ni kemas. Tak nampak skru pun. Ntah camne dia buat.

Comments:

There are 1 comments for Grill

Post a Comment