Posted by erie | | Posted On Friday, July 31, 2009 at 11:46 PM







Dapur dah siap dah. Buat dapur simple jer. Aku pilih warna brown dgn putih coz matching dengan tiles and warna dinding. kire ni memang warna dapur impian aku la hehe. proses develop dapur ni makan masa dalam beberapa jam je. yg lama tu bab nak tukar2 design coz nak dapatkan bajet yg sesuai. dapur kecik so tak leh nak design macam2 sgt, nanti jadi lagi sempit plak. plan memang nak letak kaunter tengah dapur pun macam menghalang laluan, jadi untuk menunaikan impian aku, Angie (the designer) letak rapat ke dinding sebelah fridge. masa diorang pasang dapur ni aku tengok gak la. memang laju dia buat keje. selamba aje panjt atas kabinet tu. aku lak yang ngeri tengok. dalam 4, 5 jam kot dah siap. so inilah hasilnya. boleh la untuk permulaan. ini pun kos cecah dalam rm5k gak. fuh, nasib sbb aku buat dapur ni kayu tgh mahal. besi lak yg turun harga. dulu time aku buat grill besi tgh melambung. hehe. nasib badan ek

Comments:

There are 0 comments for

Post a Comment