dapur.

Posted by erie | | Posted On Sunday, July 26, 2009 at 8:41 AM




Ni bahagian dapur rumah aku. Kecik jer dapur aku. Masalah jugak nak buat dapur ni. Bila tengok ruang dapur ni, rasa tak dapat la nak buat meja kat bahagian tengah dapur. Sebelah tu ruang dapur . Kotak kecik kat tingkap tu dapur jenama elba. Beli satu set dengan penyedut minyak lebih kurang rm 500. Sebelah tu gambar aku tengah cari idea buat dapur sambil pegang 'washing machine' (antara barang terawal yang aku beli). Aku beli brand panasonic 7kg harga rm 700.
Aku fikir-fikir baik pergi kedai kitchen tanya design yang latest pastu boleh bincang harga.

Comments:

There are 0 comments for dapur.

Post a Comment