Posted by erie | | Posted On Monday, June 22, 2009 at 10:40 AM








Sambung tengok gambar rumah retak. Ngeri tengok rumah ni .Dalam rumah pun teruk jugak. Kira ok jugak ada seni abstrak kat rumah aku. Pemaju pun bagus.Aku tak check lagi diorang dah repair dulu.Ok la tu ,aku pun tak perasan ada retak . Maybe memang mcm ni lakot kalau ada orang nak beli rumah pemaju akan repair apa-apa yang problem. Ni kira peringkat awal la masa aku dah dapat kunci rumah. Letrik dengan air belum pasang lagi kot. Tak Ingatla.

Comments:

There are 0 comments for

Post a Comment