Seni reka

Posted by erie | | Posted On Thursday, June 18, 2009 at 1:27 AM




Bila aku dah beli rumah,pemaju pun check la rumah aku. Mana tau ada rosak ke. Memang ada pun. Tengokla rumah kat sebelah tu. Macam -macam corak ade. Kat luar ada kat dalam pun ada. Kalau first time tengok rumah aku,mesti korang ingat rumah tu memang kaler macm tu(mcm air brush la konon)Hehe. Aku pun terperanjat tengok rumah aku jadi macam tu.

Comments:

There are 0 comments for Seni reka

Post a Comment